Cut and coach

CUT and COACH er til dig som har brug for en forandring

CUT and COACH er det ultimative selvforkælelses boost, et stærkt fundament til at blive den bedste udgave af dig selv, som både løfter dit ydre og indre selvværd. Mine kunder får med garanti noget med hjem, som giver glæde i mange måneder frem.

Når du booker en session modtager du et livshjul på mail, som du udfylder derhjemme i ro og mag og medbringer til salonen. Med udgangspunkt i dine svar, vil vi komme rundt om de emner, hvor du ønsker en forandring og et nyt fokus, mens jeg arbejder med dit hår.

Helt lavpraktisk foregår en CUT and COACH, at jeg kombinerer life-coaching med vask, klip og styling af dit hår, mens jeg coacher dig i et af dine livsområder, der trænger til ny energi – det kan være indenfor; karriere, kærlighed, økonomi, fritid, selvudvikling, sociale relationer, sundhed og helbred.

Når du booker en CUT and COACH, sørger jeg for at vi har et privat rum i salonen, så der ikke er andre.
Du kan se her, hvordan CUT and COACH foregår.

Tilfredse kunder siger om CUT and COACH:

”CUT and COACH er en bonuspakke for skønheden.”

”Jeg er så glad for mit nye hår og samtidig så lettet over at have givet slip på min gamle overbevisning. Det føles kraftfuldt at brænde den, da jeg kom hjem.”

”Jeg har fået nogle nye perspektiver, som jeg kan gå hjem og iværksætte med det samme og du klipper jo fantastisk. Jeg er meget glad og tilfreds og vil gerne anbefale oplevelsen til andre.”

”Jeg blev overrasket over, hvor meget jeg blev groundet.”

Helene Polano Hair Design

Book tid i dag

Book en tid hos mig allerede i dag.

Kontakt mig i dag på telefon (+45) 30 15 35 74 eller email helene@polano.com.

Jeg ser frem til at høre fra dig.